Om oss

BRASAB

Brasab är ett företag i Hässleholm som du kan ta kontakt med om du behöver hjälp med kaminer av olika slag. Vi ger dig tips och råd om allting som har med detta att göra och självklart hjälper vi dig med installationen.

För oss är miljön en viktig faktor och Conturakaminerna som vi har till försäljning har låg miljöbelastning och är ekonomiska. Dessa är CO2-neutrala tack vare effektiv förbränningsteknik som ger utmärkt värmeekonomi och minimala utsläpp. Så du kan njuta med riktigt gott samvete!

Kaminerna är svensktillverkade på en av världens modernaste fabriker där kvalitetsstandarder följs noggrant vid tillverkningen av varje enskild kamin. Och det är just den höga kvaliteten och den snygga designen som så väl kännetecknar dessa produkter.

Med andra ord, köper du en Contura så har du gjort ett mycket bra val och vi lämnar dubbel garanti. Det du behöver göra är att registrera din kanin inom tre månader från inköpsdatum. Då har du en garanti på 10 år som gäller för material- och fabrikationsfel och 5 års garanti när det kommer till brännkammaren, ytbeklädnader och för elektriska komponenter.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

BRASAB

HELSINGBORGSVÄGEN 8
281 49 Hässleholm

0706-73 89 14

info@brasab.nu