Anläggning Kristianstad

BRASAB – anläggning Kristianstad

Anläggningsarbeten

Vi erbjuder arbeten inom anläggning i Kristianstad och i dess omnejd. Vi har haft många nöjda kunder historiskt och kanske är du nästa person vi får hjälpa? Tack vare att vi har några av de bästa maskinerna som finns på marknaden kan vi åta oss i stort sett alla slags anläggningsarbeten och även utföra jobben synnerligen tidseffektivt. Om du måhända vill veta lite mer om oss kan du läsa vidare HÄR. Känner du att det här är intressant så ser vi fram mot att du kontaktar oss för ett förutsättningslöst möte och vi erbjuder såklart en offert som inte kostar någonting!

Våra övriga tjänster kan du läsa om här nedanför.

Montering av kamin

Fördelarna med att köpa en kamin från oss är många. Självklart så spelar den snygga designen in samt att det är allra högsta kvalitet, oavsett vilken modell du väljer. En annan bra sak är att vi kan hjälpa dig med installationen om du så önskar! Då är det bara att börja använda den, men det är trots allt några saker som måste göras först. Du måste först göra en bygganmälan. Hör av dig till din kommuns stadsbyggnadskontor om du är osäker på vad som gäller.

Renovering av skorstenar

Till eldstäder hör också skorstenar och vi hjälper dig att renovera din skorsten om det skulle behövas. En otät och sliten skorsten kan vara farlig och oavsett om det är en mindre spricka eller större skador, så hjälper vi dig. En skorsten utsätts för rejäla påfrestningar och om den inte renoveras ökar bland annat brandrisken. Men inte bara det, man bokstavligt talar eldar för kråkorna också. En skorsten i gott skick är därmed optimalt för ekonomin då du får mesta möjliga värme för pengarna! Vill du veta mer så är du välkommen att höra av dig!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

BRASAB

HELSINGBORGSVÄGEN 8
281 49 Hässleholm

0706-73 89 14

info@brasab.nu

Anläggning Kristianstad