Kaminer Kristianstad

BRASAB – kaminer Kristianstad

Kaminer

Här på Brasab så kan vi vara behjälpliga med kaminer och vi finns till för alla i Kristianstad med omnejd. Kanske är du intresserad av att köpa en kamin? Vi tar hand om installationen så att du sedan bara kan börja använda den. 

Vi kan också erbjuda skorstensrenovering om det skulle behövas. En otät och sliten skorsten kan vara farlig och oavsett om det är en mindre spricka eller större skador, så hjälper vi dig. En skorsten utsätts för rejäla påfrestningar och om den inte renoveras ökar bland annat brandrisken. Men inte bara det, man bokstavligt talar eldar för kråkorna också. En skorsten i gott skick är därmed optimalt för ekonomin då du får mesta möjliga värme för pengarna! Läs mer om våra övriga tjänster här nedanför, och oss kan du läsa mer om HÄR.

Bygg & Anläggning

Här på Brasab så är det inte bara en eller ett par tjänster som vi är specialiserade på. Även om de flesta förknippar oss med braskaminer, så kan vi vara behjälpliga också med bygg- och anläggningsarbeten. Vi vänder oss både till privatpersoner och företagare och om du är en privatkund kan du läsa mer om rotavdraget här, vilket du i de flesta fall får använda dig av.

Om någon tjänst intresserar dig så ser vi fram mot att du kontaktar oss så snart som möjligt. Vi kan då ha en förutsättningslös diskussion och även ge dig en offert som inte kostar någonting. Har du några som helst frågor eller funderingar så kan du kontakta oss, förslagsvis genom kontaktformuläret som finns precis här nedanför. Men självklart så går det precis lika bra att slå oss en signal eller skicka ett mejl.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

BRASAB

HELSINGBORGSVÄGEN 8
281 49 Hässleholm

0706-73 89 14

info@brasab.nu

Kaminer Kristianstad