Byggfirma Hässleholm

BRASAB – byggfirma Hässleholm

Byggfirma

Brasab är en byggfirma för dig i Hässleholm, som erbjuder mycket mer än byggservice, vilket du kan se när du läser vidare lite längre ner här på sidan. Du kan också läsa mer om oss HÄR. Vi kan vara behjälpliga med det mesta inom bygg & renovering och vår utgångspunkt är alltid kundens önskemål, förutsättningar och behov. Vår firma är för både privatpersoner och företagare och är du en privatkund kan du många gånger få skattereduktion via rotavdraget och du kan läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Byggfirma Hässleholm

Montering av kamin

Fördelarna med att köpa en kamin från oss är många. Självklart så spelar den snygga designen in samt att det är allra högsta kvalitet, oavsett vilken modell du väljer. En annan bra sak är att vi kan hjälpa dig med installationen om du så önskar! Då är det bara att börja använda den, men det är trots allt några saker som måste göras först. Du måste först göra en bygganmälan. Hör av dig till din kommuns stadsbyggnadskontor om du är osäker på vad som gäller.

Anläggning

Här på Brasab så är det inte bara en eller ett par tjänster som vi är specialiserade på. Även om de flesta förknippar oss med braskaminer, så kan vi vara behjälpliga också med anläggningsarbeten. Om du behöver hjälp med detta så är du välkommen att höra av dig, så kan vi diskutera ditt projekt och se hur vi skulle kunna hjälpa till! Du kan också få en offert och den kostar ingenting.

Renovering av skorstenar

Till eldstäder hör också skorstenar och vi hjälper dig att renovera din skorsten om det skulle behövas. En otät och sliten skorsten kan vara farlig och oavsett om det är en mindre spricka eller större skador, så hjälper vi dig. En skorsten utsätts för rejäla påfrestningar och om den inte renoveras ökar bland annat brandrisken. Men inte bara det, man bokstavligt talar eldar för kråkorna också. En skorsten i gott skick är därmed optimalt för ekonomin då du får mesta möjliga värme för pengarna! Vill du veta mer så är du välkommen att höra av dig!

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

BRASAB

HELSINGBORGSVÄGEN 8
281 49 Hässleholm

0706-73 89 14

info@brasab.nu

Byggfirma Hässleholm